All Ages Huidverzorging

Al bijna 17 jaar staat All Ages Huidverzorging voor persoonlijke aandacht, ontspanning, deskundigheid en resultaat. In een rustgevende ambiance biedt All Ages Huidverzorging professioneel uitgevoerde behandelingen voor het gezicht die naast werkzaam ook ontspannend zijn. Daarnaast is All Ages Huidverzorging gespecialiseerd in het behandelen van couperose en pigmentatie, het verwijderen van huidoneffenheden (steelwratjes, bloedblaasjes en verwijde bloedvaatjes) en het plaatsen van permanente make-up voor de wenkbrauwen door middel van de hairstrokemethode.

 

In de salon wordt gewerkt met twee merken, beide gebaseerd op het de krachtige werking van essentiële oliën.

NAOBAY

De 100% natuurlijke en VEGAN producten van NAOBAY (Natural And Organic Beauty And You) zijn beter voor u en voor het milieu.Daarom zult u nooit schadelijke ingrediënten terugvinden in de formules zoals parabenen, siliconen, minerale oliën of PEG’s. Met een mix van actieve organische oliën afkomstig van argan, olijven, zoete amandel, avocado, rozenbottel en plantenextracten (aloë vera, centella asiatica, kamille, chufa melk en goji) heeft NAOBAY diverse lijnen gecreëerd met beschermende, voedende, hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen. De producten van Naobay zijn zeer zacht en sluiten de huid niet af. Dit is heel belangrijk voor een mooi en aangenaam resultaat. De huid blijft ademen en krijgt toch de voeding die het nodig heeft. De verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en zijn bio-afbreekbaar. De producten van NAOBAY zijn goedgekeurd door Ecocert.

Het hout dat verwerkt wordt in de verpakkingen is geproduceerd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen.

 

Mary Cohr

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij gebruik van essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie.

 

Van beide merken zijn meerdere gezichtsbehandelingen beschikbaar, zodat uw met een stralende en gezonde huid de salon kunt verlaten.

 

Om maximaal profijt te hebben van de behandelingen in de schoonheidssalon adviseer ik u graag welke producten van NAOBAY of Mary Cohr u het beste voor de dagelijks verzorging thuis kunt gebruiken om uw huid in een optimale conditie te brengen en te houden.

Workshops

Verder vinden er in de salon regelmatig workshops voor huidverzorging of make-up plaats. Benieuwd naar de voor u juiste producten en kleuren? De workshops kunnen worden georganiseerd vanaf minimaal 4 tot maximaal 6 personen.

logo-naobay-2
marycohr