Mededeling: Momenteel is de salon tijdelijk gesloten. Producten van Mary Cohr zijn te bestellen via allages@zeelandnet.nl en kunnen alleen op afspraak worden afgehaald.

25-spa-salonnepro-mesotherapie-microneedling-dermaneedling-skin-needling-derma-pen-meso-micro

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.

De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Collageen is een eiwit dat de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat na de kuur te behouden, doet u een aantal keer par jaar een onderhoudsbehandeling.

Hoe vaak u de onderhoudsbehandeling doet, is afhankelijk van uw huid.

Wat kan er behandeld worden met Microneedling?

  • Rimpels
  • Pigmentatie
  • Littekens
  • Grove poriën

Omdat er een aantal (huid)aandoeningen zijn waarbij de Microneedling niet uitgevoerd mag worden (zgn. contra-indicaties) dient er vooraf een toestemmingsformulier te worden ingevuld.

De behandeling kan los of in kuurverband worden toegepast.

Prijs per behandeling: € 85,00

salonnepro
marycohr
logo-naobay-2
ggd-wit-klein