Mededeling: Momenteel is de salon tijdelijk gesloten. Producten van Mary Cohr zijn te bestellen via allages@zeelandnet.nl en kunnen alleen op afspraak worden afgehaald.

19-bio-peel-salonnepro-spa-kruidenpeeling-2-1024x316

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen,, met een direct zichtbaar resultaat.

Hoe werkt het?

De huid wordt gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten gemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Hierna de huid verzorgd met een serum en crème die afgestemd zijn op uw huid.

Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixer en een beschermende zonnefactor.

Wat kan er behandeld worden met Bio Peel?

  • Rimpels
  • Pigmentatie
  • Verslapte huid
  • Huid met puistjes
  • Grove poriën

Omdat er een aantal (huid)aandoeningen zijn waarbij de Bio Peel niet uitgevoerd mag worden (zgn. contra-indicaties) dient er vooraf een toestemmingsformulier te worden ingevuld.

De behandeling kan los of in kuurverband worden toegepast.

Prijs per behandeling: € 77,50

salonnepro
marycohr
ggd-wit-klein